Balíček Marketér+

Výhodný balíček

Získejte 2v1

Externí online marketingové oddělení a k tomu nadupaný e-shop nebo webové stránky. Ne, to není vtip. V rámci našeho balíčku získáte nové webové stránky nebo e-shop kompletně na klíč.

Marketér+

Balíček Marketér+ přináší komplexní měsíční služby online marketingu za zlomek ceny!

web nebo e-shop na míru

Součástí balíčku Marketér+ je kompletní web / e-shop zahrnutý v ceně. Postaráme se o vše od nastavení samotného webu / e-shopu až po jeho spuštění. Naše marketingové služby nastartují prodeje!

Webdesign na míru
s důrazem na prodeje

řešení pro zákazníky

Většina firem staví web či e-shop podle svých potřeb, nikoliv dle potřeb jejich potenciálních zákazníků. Pokud chcete prodeje, tak musíte prodávat emoce. Je klíčové, kam zákazníky odkazujete. I ta sebelepší reklama neudělá nepřinutí k nákupu na uživatelky nepřívětivém e-shopu!

Proč tento balíček?

Není to i Váš příběh?

Funkce na podporu prodejů

Nezáleží na tom, zda máte web nebo e-shop. Pokud řešíte získávání zákazníků a navyšování obratu, tak musíte mít prostředí, které klade co nejmenší odpor. Navíc musíte mít funkce, které povedou ke koupi či poptávce.

Čas letí, bohužel!

Co si budem, online svět se neuvěřitelně rychle rozvíjí a co bylo moderní před rokem už je dnes zastaralejší a za pět let to bude úplně OUT. My vám s balíčkem garantujeme dlouhodobou udržitelnost!

Za to mohou oni!

Určitě to znáte. Marketing dělá agentura X a e-shop dělala agentura Y a jeden na druhé hází vinu za špatná čísla. Jedni tvrdí, že je to kvůli e-shopu a druhá agentura tvrdí, že mají špatné cílení a že by to udělali lépe. Když všechno dělá jedna agentura, tak už není o čem.

poskytujeme servis pro tyto klienty

Marketér+

komplexně vyřešený online marketing od jednoho dodavatele na klíč
29 990 Kč

Cena je měsíční bez DPH 21%

Vyberte si termín schůzky

Rádi Vám balíček kompletně představíme, a to včetně ceny. Stačí nám nezávazně napsat a my se s Vámi spojíme.

Konzultace ZDARMA

Vyberte si prosím způsob, jak s námi chcete komunikovat. Na výběr máte ze tří možností:

Kontaktovat telefonicky

nebo